SOS Hydra Recharge Cream

Dankzij Shirley Tol van Shizo [KLIK] mocht ik de heerlijke SOS Hydra Recharge Cream van het merk Mádara [KLIK] uitproberen. Een intensief hydraterende crème waar ik enorm blij van word! Lees in deze blog waarom. img_9077Foto © www.janiyu.com

Onze huid
Ons lichaam bestaat uit allerlei verschillende organen. Ik geniet ervan om zo goed mogelijk voor al die organen te zorgen. Een van die organen is onze huid. Het is zelfs ons grootste orgaan, dat uit allerlei verschillende lagen bestaat die allemaal een eigen functie hebben. Zo zitten in onze huid pijn- en tastzintuigen, maar ook beschermt de huid ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf, tegen onderkoeling, oververhitting of bijvoorbeeld uitdroging.

Ik vind het fijn om goed voor mijn huid te zorgen en om er verzorgd uit te zien. Dat begint voor mij met voldoende water drinken, gezonde voeding, voldoende slapen en bewegen. Maar soms is er meer nodig. Een aantal maanden geleden was mijn huid namelijk zo ontzettend droog, dat ik echt niet meer wist wat ik moest doen. Ik probeerde van alles met voeding en drinken, maar ook met scrubben en verschillende natuurlijke smeersels met zo veel mogelijk biologische ingrediënten. Natuurlijk moesten ook de biologische kokosolie en olijfolie eraan geloven, maar trust me…ook dat was geen succes. Soms ging het wel een paar weken beter, maar geregeld werd ik ’s morgens weer wakker met een strakke droge huid, die ik dan letterlijk een paar keer per dag moest insmeren omdat het anders gewoon pijn deed.

SOS Hydra Recharge Cream
Ik gebruikte al jaren de producten van Weleda [which I still love], maar ik had nu toch echt meer nodig. Zo kwam ik bij de SOS Hydra Recharge Cream van Mádara terecht, een crème die letterlijk als een verademing voelde.

Producten van Mádara zijn 100% natuurlijk en het bedrijf maakt daarbij zo veel mogelijk gebruik van biologische ingrediënten, which I love. Misschien zijn er nog betere producten [life is tenslotte a journey], maar de huid van mijn gezicht ziet er sinds ik de SOS Hydra Recharge Cream van Mádara gebruik weer zo goed uit dat ik voorlopig niets anders meer wil gebruiken. Mijn huid is namelijk volledig hersteld, voelt weer ‘elastisch’ en ik hoor zelfs geregeld dat mijn huid [weer] een mooie gloed heeft. Zelfs kleine littekentjes zijn verdwenen en mijn huid voelt weer lekker glad. True beauty comes from within kan dan nog zo waar zijn, maar ik voel me toch echt lekkerder met een bekkie dat op een frist toetje lijkt dan op een Namibische woestijnvlakte. I guess you get my drift… 😉

Heb je een vochtarme, dorstige huid? Hydrateer, herstel en kalmeer je gestreste huid! SOS Hydra Recharge Cream is een intensief hydraterende crème met als doel het vocht in te sluiten en vast te houden zodat de huid optimaal tegen uitdroging beschermd wordt. – Shizo –

Al na de eerste keer dat ik de creme gebruikte, trok mijn huid niet meer. En na drie tot vijf dagen waren alle schilfertjes op mijn huid verdwenen. Ik voelde en zag dat mijn huid zich aan het herstellen was en mijn gezicht kreeg weer een gezonde egale kleur [in plaats van een vlekkerige droge huid]. Elke keer als ik in de spiegel keek was ik zo blij met het resultaat. De S.O.S. cream maakte haar naam echt waar.a-3011-sos_recharge_cream-50-komp-3dsFoto © www.shizo.nl

Pros en cons
Ik gebruik de SOS Hydra Recharge Cream inmiddels een paar maanden. Ik breng de crème zowel ’s morgens als ’s avonds op een gereinigde en vochtige huid aan. Eén pompje is voldoende voor mijn hele gezicht en hals [waardoor je er heel lang mee doet!], de crème is zacht, trekt goed in en is niet vet of plakkerig. Mijn huid voelt na het opbrengen meteen lekker fris en soepel aan. Voor mij is de SOS Hydra Recharge Cream daarom alles wat je van een dag- of nachtcrème mag verwachten. Natuurlijk is iedere huid anders, maar voor mij [voorlopig] niets anders meer dan deze crème. Ik heb dan ook echt geen aanmerkingen op het product.

Wel kan ik me voorstellen dat de prijs van de crème mensen tegenstaat, en dat er veel mensen zijn die deze crème niet kunnen betalen. En dat frustreert me, omdat ik zo graag wil dat natuurlijke crèmes en make-up [net als pure en biologische voeding] voor iedereen betaalbaar zijn. De mensen die het zich wel kunnen en willen veroorloven om wat meer uit te geven voor een goede crème, de SOS Hydra Recharge Cream is een absolute aanrader!

Dank
Ik houd niet van winkelen, maar online shoppen bij Shizo is voor mij echt een feestje. Niet alleen omdat ik geniet van de producten die ze in de webwinkel verkopen, maar ook vanwege de opgewekte, integere service van Shirley. Niets is haar te veel en ze staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze denkt met je mee, communiceert duidelijk en vindt het belangrijk dat je als klant lekker in je vel zit. Shizo is persoonlijk en vriendelijk, wat ik waardevol vind en waardoor ik mijn online winkelmandje geregeld met heerlijke producten vul. Give Shizo a try, you won’t be disappointed!

Shirly, bedankt dat ik deze recensie mocht schrijven. I loved it!

Mádara, bedankt voor de heerlijke crème die ik mocht uitproberen. Ik geniet er elke dag van, net als van jullie bodylotion, deodorant en andere producten. Keep up the good work!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.