Het is zover

3d24a3db97f031d303a3a8c71a96627dHet is zover, mijn nieuwe blog is in de lucht! En dat op mijn verjaardag :D.
Lekker spannend, maar vooral ook heel erg leuk! De komende dagen zal ik waarschijnlijk nog wel wat schoonheidsfoutjes tegen komen, but who cares! 😀 Ik ga schrijven weer oppakken en heb er zin in.

Toen ik vanmorgen na zat te denken over de bijzondere wereld der bloggers, besefte ik dat ik zeventien jaar geleden voor het eerst begon met het bijhouden van een blog. Ik schreef verhalen en wilde anderen graag inspireren. En dát wil ik nog steeds. Er zullen periodes zijn dat ik veel schrijf en tijden dat het stil is. Either way, ik ga gewoon weer lekker genieten van schrijven. Simpelweg delen wat we hier op de boerderij meemaken, waar ik over nadenk en hoe mensen mijn hart kunnen bewegen.

My bo(er)hemian life gaat over het leven leven en mijn verlangen om dit onconventioneel te (blijven) doen, vrij van alles wat door gewoonte of vaste patronen bepaald is, vrij van vooroordelen en de druk van volle agenda’s. Onze biologische boerderij is daar natuurlijk de perfecte plek voor. Want er is hier geen dag hetzelfde en elke dag brengt iets nieuws. I love the farm en alle mooie en leuke momenten die we hier met elkaar en met anderen beleven. Ik hoop dat mijn blog anderen zal inspireren om het leven te leven zoals ze willen en om dromen te laten ontvouwen.

Ps: Een aantal schrijfsels op deze weblog heb je misschien al eens ergens gelezen, maar ik vond het ook zo wat om alleen met dit blogje te lanceren ;). Vanaf vandaag staan er verse schrijfsels in de planning.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.