DIY Plantenhanger

12395183_10154397347289018_626002_nPlanten in mijn huis, I love it! Of het nu in de woonkamer is, de slaapkamer of keuken, ik wil het liefst overal levend groen. Er is een tijd geweest dat dat niet zo hip was, maar aangezien ik me daar meestal niet zoveel van aan trek, zijn planten nooit uit mijn huis verdwenen. Ik hou van de frisse look die een kamer door planten kan krijgen en het juiste groen geeft me ook een beetje een buitengevoel. Gelukkig is Urban Jungle nu helemaal in, dus haal ik mijn hart op met alle leuke bloempotjes die nu overal te verkrijgen zijn. En, waar ik ook blij van word zijn alle tutorials die je online kunt vinden om leuke plantenhangers te maken. Ontzettend makkelijk en binnen een uur is je hanger klaar.

Toen ik mijn leukerd vertelde dat ik zelf wel een plantenhanger wilde maken en vroeg of hij touw had, kwam hij tien minuten later binnen met een megaklos touw en de vraag of ik het daarmee zou redden. Grapjas. Een van de leuke dingen van onze boerderij is trouwens dat overal materiaal te vinden is waar je hele leuke dingen van kunt maken. Het is mijn voornemen om vaker rond te snuffelen in alle schuren, dus watch this space….

Maar nu terug naar de plantenhanger. Ik wilde hem graag eenvoudig houden en kwam terecht op deze blog van de Hema. Echt een aanrader voor als je geen behoefte hebt aan ingewikkelde macramé-knopen ;). Binnen een uur zat mijn hangertje in elkaar en hing hij met een geïmproviseerd haakje in onze slaapkamer.

Be inspired en snuffel ook eens op Pinterest rond voor leuke plantenhangers!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.